Filmdistributie

FILM distributie

Chriskepolis is actief in de film-distributie. In samenwerking met Zeno Pictures breng ik selecte titels uit die anders niet beschikbaar zouden zijn in de Benelux. Onze titels zijn beschikbaar op DVD, soms op Blu-Ray, en zijn ook te bekijken op diverse streaming sites en VOD.

Detention

Het jaar 1978. In een katholieke school hebben enkele jongeren strafstudie. Bij de naamafroeping ontbreekt één leerling, Billy. De studie is amper begonnen, of Billy valt binnen met enkele vrienden. Allen zijn tot de tanden gewapend. Billy komt zich wreken op zijn klasgenoten wegens de voortdurende pesterijen. Morgan heeft nog een rekening te vereffenen met de leidinggevende pastoors in verband met sexueel misbruik.

Release Date: 1 Juli 2021 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Frans, Duits.

Koop Nu

Cruelle est la nuit

Op een donkere nacht gingen AETNA-activisten op een gevaarlijke missie: de onbetrouwbare politicus Hein Stavros vermoorden. Maar als ze bij zijn villa aankomen, komen ze terecht in het midden van een bizar feestje...

Release Date: 31 December 2020 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans.

Koop Nu

DoublePlusUngood

In 2018, in een denkbeeldig land, keert de kleine crimineel Dago Cassandra na 15 jaar ballingschap terug naar zijn koninkrijk met een hemelse opgave: het doden van de 12 apostelen van Lucifer, voorgesteld door de machtspyramide... Uiterst gevaarlijke opdracht: op zijn hoofd zal een prijs gezet worden! Maar durft hij?

Release Date: 24 November 2018 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Spaans.

Koop Nu

The Brides

Edgar Clemm, de huisbewaarder van Ravenshore Mansion wordt dodelijk ziek binnengebracht in een ziekenhuis. Hij blijkt een uitgezaaide hersentumor te hebben. Op het landgoed experimenteerde hij met hypnose op een jonge vrouw, Ginny, om zijn overleden vrouw Virginia terug te krijgen. Hij laat haar uitputten tot ze sterft. Door de hypnose blijft haar brein functioneren zodat ze de ziekte van Virginia kan opslaan in haar ondode lichaam. Zo kan Virginia als een pure vrouw uit haar schilderij stappen. Maar wat met Ginny en de vorige experimenten?

Release Date: 26 Oktober 2019 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans.

Koop Nu

Muil

Richard heeft een ongewone fantasie: hij raakt seksueel opgewonden bij het idee verslonden te worden door een dier. Via een contactadvertentie leert hij Max kennen, en met die kennismaking de kans om zijn fantasie werkelijkheid te maken. Maar durft hij?

Release Date: 24 November 2018 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Duits.

Koop Nu

Soul Copyright

Erotische thriller van cultregisseur Johan Vandewoestijne (Lucker) en Frank Messely.

Colin is een romanschrijver van middelbare leeftijd die eindelijk de roem gevonden heeft. Hij ontmoet Phoebe Lee, een exotische vrouw met wie hij een seksuele relatie begint. Hij lijkt de perfecte muze te hebben gevonden. Phoebe is jong, knap, waanzinnig verliefd en studente Engelse literatuur. Maar langzaam begint haar mysterieuze gedrag hem te storen. Colin’s verleden komt terug om hem te achtervolgen en te terroriseren. Phoebe blijft haar spel van manipulatie en wraak spelen. Colin zal moeten vechten voor zijn reputatie en uiteindelijk zijn eigen overleving.

Release Date: 31 Juli 2019 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans.

Koop Nu
Gaston's War DVD Cover

Gaston's War

Deze 20ste verjaardagseditie van de film van Robbe De Hert is opnieuw gemastered van de originele tape, en is nu voor het eerst in Anamorphic Widescreen.

Gaston Vandermeerssche is een jonge Vlaamse verzetsheld. In de zomer van 1942 smokkelt hij, met de hulp van zijn vriendin en bondgenote Véronique Sanchez, twee Engelse gevechtspiloten naar de Spaanse Kust. De vluchtroute door bezet Frankrijk en de onherbergzame Pyreneeën is echter uiterst gevaarlijk geworden. Wanneer hij zijn dekmantel verliest, wil Gaston graag naar Londen uitwijken. Maar de Engelse coördinatiediensten van The Allied Special Operations hebben andere plannen met onze jonge held. Zij willen de Nazi's laten geloven dat een invasie van de Lage Landen voorbereid wordt.

Release Date: 28 September 2017 (Retail) Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans.

Koop Nu

Laundry Man

Slasher-film van de Belgische cult-regisseur Johan Vandewoestijne (Lucker).

Op een dag wordt een politiepatrouille eropuit gestuurd om een vreemde geur te gaan onderzoeken in een wijk waar nogal wat chemische activiteit is. Ze stuiten er op de bebloede en in prikkeldraad gewikkelde Laurie, een jonge vrouw, die maar net is weten te ontsnappen uit de klauwen van een genadeloze seriemoordenaar. Losjes gebaseerd op de misdaden van de Amerikaanse serial killer Jeffrey Dahmer én die van de Belgisch-Hongaarse dominee Andras Pandy vertelt Laundry Man het verhaal van hun eerder klungelige evenknie Jeff Damen. Het resultaat is een subversieve genretopper, die tegelijk ook de gevaren van internet chatsites onder de loep neemt.

Ondertitels: Nederlands, Frans, Duits, Engels Release Date: 26 April 2017 (Retail)

Koop Nu
Laundry Man DVD Cover
Wrecker DVD Cover

Wrecker

Beste vriendinnen Emily en Lesley gaan op road trip. Wanneer ze besluiten om de autosnelweg te verlaten, vallen ze ten prooi aan de terreur van een psychotische trucker. Er begint een gevaarlijk kat en muis spel...
Wrecker is een spannende roadmovie in de stijl van Duel en Joyride. Met in de hoofdrollen Anna Hutchison (Cabin in the Woods, Spartacus) en Dréa Whitburn (Poison Ivy: The Secret Society).

Ondertitels: Nederlands Release Date: 26 Mei 2016 (Retail)

Koop Nu

John Dies at the End

Een nieuwe drug overspoelt de straten. Iedereen die het inneemt, zweeft door de tijd en door de dimensies. Maar sommige gebruikers die terugkeren van zo’n fantastische trip zijn niet langer menselijk.
Bizarre monsters uit andere dimensies dringen onze wereld binnen en de mensheid heeft snel een held nodig. Wat de mensheid krijgt zijn twee losers, John en David, die nog nooit iets hebben bereikt in hun miserabele leven. Kunnen zij de invasie van monsters stoppen en de mensheid redden? Wat denk je zelf?
John Dies at the End is gebaseerd op het gelijknamige cultboek van David Wong en werd geregisseerd door horrorveteraan Don Coscarelli (Phantasm, Bubba Ho-Tep).

Release Date: 26 April 2015 (Retail) Ondertitels: Nederlands

Koop Nu
John Dies at the End DVD Cover
Faces of Death DVD Cover

Faces of Death: 35th Anniversary Edition

Het begon als een ontdekkingsreis naar het lot dat niemand van ons kan ontsnappen. Al snel werd het de meest controversiële, door critici gehekelde film uit het VHS tijdperk. Oudergroeperingen probeerden de film tegen te houden. Videotheken dienden de film te verbergen. Ondanks dit alles, werd het een van de meest succesvolle films die zijn weg vond naar miljoenen kijkers...

Gerenomeerd patholoog, Dr. Frances B. Gröss is uw gids langs de meest bizarre en gruwelijke sterfscènes ooit vastgelegd, gaande van executies, moord en massamoord tot zelfmoord, ziekte en rampen. Is het nu drie decennia later een extreem gore film, opgezet spel, of nog steeds de ultieme verbannen film. De originele FACES OF DEATH blijft een onvergetelijk monument!

Ondertitels: Nederlands, Engels, Duits Release Date: 14 Januari 2014 (Retail)

Koop Nu